Get Adobe Flash player

Reisefest

Vabimo vas, da se nam 16. in 17. marca 2019 pridružite na festivalu Reisefest, ki bo potekal med 10. in 17. uro. Dogajanje v podjetju Marx Reisen v Fridolfingu bo spremljal bogat program. Številni hotelski partnerji in organizatorji iz cele Evrope vas bodo obveščali o svoji ponudbi potovanj, hkrati pa bo na voljo tudi zabavni program za otroke. Brezplačno bodo potekala filmska predavanja o različnih potovanjih. V teh dveh dneh vam bodo odobrili celo 3 % popusta pri rezervaciji potovanja.

Ansambel Gregorji poskrbi za zabavo!
Ansambel Gregorji poskrbi za zabavo!

Ansambel Gregorji bomo za dobro voljo poskrbeli v restavraciji šotora, kjer si boste lahko privoščili tudi dobrote bavarske in avstrijske kuhinje (kosilo od 11.00 do 15.00 ure), kavo, pecivo in pijačo.

Festival bo potekal v vseh vremenskih razmerah, saj bodo na voljo ogrevani šotori in garaže.

Več informacij o dogodku pa najdete na spletni strani: https://www.marx-reisen.de/unternehmen/reisefest/?fbclid=IwAR2384t7u0W_SgajIM7cfpsrGy1ToAp-cALYyxHxJlMlep55J0KhzKEbO-8

Bila sva mlada oba – Križanke 7.9.2013 ob 21.00

bila_sva_mlada_oba
Prvi narodnozabavni muzikal na svetu!

Narodno-zabavni muzikal z glasbo ansambla bratov Avsenik. Spektakel, kot ga še ni bilo!

Narodno-zabavni muzikal z glasbo ansambla bratov Avsenik, najuspešnejše slovenske glasbene skupine vseh časov, in več kot 20 nastopajočimi.

Več kot tisoč zgodbic, ki sta jih uglasbila Slavko in Vilko Avsenik, kar kliče po tem, da jih uporabimo v nežni, zabavni, romantični, humorni, melodramski gledališki obliki – in rodil se je muzikal s čudovito zgodbo, v katero je vpletenih enajst napevov iz cvetobera njunih najžlahtnejših melodij.

Dogajanje je umeščeno v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko so bili Avseniki na vrhuncu svoje ustvarjalnosti. Zabavna in duhovita pripoved o dveh zelo mladih in dveh malo manj mladih se skozi vrsto skrivnostnih, dinamičnih in vznemirljivih prigod, ki jih dodatno začini še sedemletna hči – vnukinja, razplete v optimistično romanco s, seveda, srečnim koncem. Razvnete trenutke, polne čustev, hrepenenja in nenadnih preobratov umirjajo znane in priljubljene Avsenikove viže.

Uživali boste v duhoviti in napeti romantični komediji, saj jo bosta vodila in usmerjala velemojstra smeha Nataša Tič Ralijan in Gojmir Lešnjak Gojc. Nič manj zabavni pa ne bodo nadarjeni predstavniki igralskega podmladka: Maruša Majer, Žiga Udir in Tadej Pišek, vsi skupaj v režiji Jaše Jamnika.

Navdušila vas bo izvirna glasba bratov Avsenik v izvedbi vrhunskih glasbenikov ansambla Gregorji. Dodatni spektakelski naboj bodo prispevali plesalci plesne skupina Artifex, ki vas bodo očarali in navdušili z izvirno artistično izvedbo koreografskih točk na zimzelene melodije legendarne skupine. Za vrhunske kostume pa bo poskrbel priznani kostumograf Alan Hranitelj.

Česa podobnega še niste videli, ker česa podobnega še ni bilo!


Režiser: Jaša Jamnik
Scenograf: Marko Juratovec
Kostumograf: Alan Hranitelj
Igralci: Nataša Tič Ralijan, Gojmir Lešnjak Gojc, Maruša Majer, Žiga Udir, Tadej Pišek
Glasbeniki: Ansambel Gregorji
Plesalci: Plesna skupina Artifex